Η εταιρεία

ΑΦΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ GASKLIMA

Από το 1974, στην Αφοι Οικονόμου - Gasklima & ΣΙΑ Ο.Ε. προμηθεύουμε την Ελληνική και Κυπριακή αγορά με τα πιο σύγχρονα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, προσφέροντας ιδανικό κλίμα στον χώρο σας, χειμώνα - καλοκαίρι, με έμφαση στην ποιότητα του κλίματος, την άριστη προσαρμογή με το περιβάλλον του χώρου, την άμεση απόδοση και τη χαμηλή κατανάλωση.

Η εμπειρία δεκαετιών στις πραγματικές ανάγκες θέρμανσης και κλιματισμούς της χώρας μας, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, τη μελέτη και εγκατάσταση των οποίων αναλαμβάνουν οι εξειδικευμένοι μηχανικοί και οι εγκαταστάτες μας.

Σε άμεση συνεργασία με τα εργοστάσια παραγωγής και τους συνεργάτες μας, ικανοποιούμε τις ανάγκες σας για θέρμανση ή κλιματισμό, παρέχοντας επίσημα εγγυημένο αποτέλεσμα, αδιάληπτη ικανοποιητική λειτουργία και απόδοση, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και εγκατάστασης, σε λογικό κόστος.

Φροντίζουμε για την συνεχή παρουσία μας σε εκθέσεις και παρουσιάσεις του χώρου, για την ενημέρωση μηχανικών και κατασκευαστών στον δικό τους χώρο, παρουσιάζοντας τα συστήματα μας μελετημένα σε δικές τους κατασκευές και για την ομαδική τους ενημέρωση μέσω του επιμελητηρίου κάθε πόλης.

Αντιπροσωπείες | Εισαγωγές | Παραγωγή